Handmade in Belgium

Verlichtingsontwerper Stéphane DAVIDTS staat bekend om de uitstekende kwaliteit van zijn lampen, wandlampen, leeslampen, schilderijverlichtingen en spots. Een verfijnd ontwerp, herkenbaar voor iedereen en met een tijdloze stijl.

De sleutels tot succes: een ontwerp in harmonie met de noden van de klant, een zorgvuldige keuze van de grondstoffen en een totale controle over het productieproces.

In zijn ateliers heeft Stéphane DAVIDTS zich omringd met een team van ambachtslieden die de traditionele en moderne technieken perfect beheersen. Het resultaat wordt gekenmerkt door een hoge standaard, precisie en afwerking.

Alle armaturen zijn gemaakt op basis van messing: het ideale materiaal voor de mooiste afwerking. De ontwikkeling van geborsteld brons, lichtbrons en gesatineerd chroom geven de armaturen van de Lighting Collection een zeer hedendaagse uitstraling.

De lampenkappen zijn ook "handgemaakt", wat de lampen een zeer decoratief tintje geeft. Stéphane DAVIDTS is erin geslaagd deze op subtiele wijze te integreren, met een breed scala aan materialen en zeer trendy kleuren.

Het object dat U koopt, blijft een uitstekende keuze voor lange tijd en de aanblik ervan zal U veel plezier bezorgen.

Dit zijn de onmiskenbare voordelen van deze Lighting Collection, 100% Belgische verlichtingsproducten die zeer gewaardeerd worden door veeleisende klanten en decorateurs.